Beneficiul cosmeticii

Astazi industria frumusetii este mai infloritoare ca niciodata, iar eu ma simt norocoasa ca pot beneficia de aceasta tehnologie.

Ce bine ca-mi pot corecta imperfectiuniile, ca pot sa ma simt mai sigura pe mine, cu ajutorul unor mici trucuri care sa mi scoata in evidenta trasaturile! Ce bine ca atunci cand vreau sa radiez in fatza lui, apelez cu incredere la toate fructele industriei, care sa ma ajute sa am un par ca in reclame si niste unghii superbe!

Am chiar si o trusa pretioasa de make-up, dar din pacate fondul de ten nu acopera bubitele… asa ca am inceput sa ma informez cum sa scap de aceasta acnee ingrozitoare si iata-ma indragostita iremediabil de COSMETICA.

Am inceput sa caut ajutor, un om cu care sa pot empatiza si evident, sa fie un bun profesionist. A fost o cautare foarte lunga, insa atunci cand am dat peste esteticiana potrivita , m-am simtit usurata. Am inteles ca acneea mea nu poate disparea ca printr-o minune, insa am fost dispusa sa fac acest drum frumos si relaxant impreuna cu ea. Abia asteptam sedinta de tratament facial. De cum intram in camera , atmosfera se schimba radical. Mirosea a lavanda, iar muzica completa perfect „peisajul”. Georgiana incepea de fiecare data prin a-mi analiza amanuntit tenul, apoi cu miscari delicate incepea procesul de demachiere. Imi aplica tonicul al carui miros era imbietor. Am intrebat-o ce sunt aceste produse cu care lucreaza si atunci am aflat de Hollyland – produse dermato-cosmetice, venite din tara sfanta.

Cosmeticiana mea avea sa-mi arate o metoda noua de a-mi deschide porii, fara sa mai fie nevoie de vapoforul care venea la pachet si cu dezavantaje. Mi-a aplicat un gel cu o tehnologie noua, care mi-a deschis porii si a facut extractia usoara si nedureroasa. Ce mi-a placut cel mai mult a fost timpul in care am stat cu masca special conceputa pentru problemele tenului meu si am beneficiat de un masaj special al cervicalei. Nici mainile nu mi au fost uitate… am simtit ca intregul corp imi era tratat, desi practic nu a fost asa.

M-am trezit cu bateriile incarcate, caci da, m-a luat somnul. Era un rasfat total, era ca o ruptura de la grijile cotidiene. Am invatat totul despre produse si am devenit la randu-mi pasionata. Astazi, acneea m-a parasit, insa nu voi renunta nicicand la cosmetica. Ce poate fi mai frumos, decat un ten curat, luminos si un ruj rosu in completare. Nu avem nevoie de mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*