dupa tratamentul cu Eximia

Un exemplu fericit

Una dintre clientele noastre a fost foarte fericita cu rezultatele petrecute in salonul nostru, dupa un tratament cu Eximia si a dorit sa apara cu povestea ei, pe site-ul nostru.

Fotografiile dupa tratament sunt facute de noi, cele inainte de tratament sunt ale ei. Nici una din fotografii nu a suferit transformari in photoshop sau intr-un alt program de editare.

inainte de tratamentul cu Eximia
dupa tratamentul cu Eximia

Textul este asa cum l-am primit de la Stefania:

„Tot timpul am luptat cu kilogramele in plus. Niciodata nu am fost o fata slabutza, cu forme bine conturate. Iar in momentul in care am pasit in adolescenta, odata cu transformarile firesti ale fiecarei pustoaice, am simtit cum lucrurile o iau putin razna. Cu o mostenire genetica pe masura, fara suficienta motivare ca sa tin in frau acest exces al kilogramelor, fara sa stiu ce inseamna importanta sportului si a unei alimentatii corecte, am reusit sa ajung la greutatea de 83kg, la doar 20 de ani.

Ma uitam in oglinda cu ingrijorare si uneori ma minteam ca nu sunt chiar plinuta. Alteori, mai ales cand imi cumparam ceva nou de imbracat ma apuca o stare de tristete… Imi venea sa plang.

Cu toate acestea, mereu am crezut ca un simplu regim alimentar este de ajuns, dar efectele intarziau sa se vada, si demoralizarea mea prindea din ce in ce mai multe aripi – aveam nevoie de un Click! Si pentru ca imi doream o transformare uriasa intr-un timp cat mai scurt posibil, pentru ca NU MAI AVEAM RABDARE sa vad ce inseamna o talie subtire, coapse decente, si doream sa pot purta marimea 38 la pantaloni :) am inceput cautat pe net o rezolvare.

Am ajuns la EnjoyBali si am inceput sesiunile de remodelare corporala cu EXIMIA! Dupa un program special, stabilit in prealabil cu experta de acolo, care m-a monitorizat in tot acest timp, am reusit sa scad atat in greutate 6 kg., cat si in cm. mai precis 6 cm in circumferina taliei. In plus, celulita care curgea valuri pe fund si coapse, acum abia se vede.

Acest aparat minune, mi-a indeplinit cel mai mare vis ! In urma programului, s-a diminuat tesutul adipos si s-a imbunatatit aspectul pielii. Acum port masura 38 la pantaloni, si sunt motivata sa-mi mentin formele dobandite, si cele 60kg:)

Acum imi dau seama ca avem 3 arme impotriva kilogramelor in plus si pentru un stil de viata sanatos: sportul, motivatia la fiecare pas, si tratamentele Eximia!

Am scris acest text pentru fetele, care poate sunt in aceeasi situatie, in care am fost si eu si nu stiu ce sa faca si cum sa reuseasca. Incercati, si veti vedea transformarile chiar pe corpul vostru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*