Tratament Eximia

 

Puteti obtine rezultate vizibile si reale, inca de la primele sedinte in tratamentul anticelulitic sau in slabire. Eximia este una dintre cele mai eficiente metode si are in spate multi ani de cercetari stiintifice si o tehnologie de ultima ora.

Mai jos puteti vedea un material video difuzat la Antena1 si realizant in salonul nostru, despre ajutorul pe care Eximia il poate da picioarelor umflate.

 

Ce poate face Eximia pentru dv.?

Eximia este o tehnologie noua, moderna si revolutionara care este rezultatul cercetarilor firmei Bionix din Italia.

tratament anticelulitic cu eximia

Iata cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le aduce aparatul si tehnologia Eximia:

 • actioneaza direct asupra celulelor adipoase, reducand grasimea din tesuturi
 • produce slabire in zona tratata (masurabila in centimetri)
 • trateaza sau diminueaza celulita indiferent de stadiu
 • ajuta la refacerea altor tesuturi (fibre colagen, elastina) decat cel adipos
 • duce la ameliorarea vergeturilor
 • are caracter anti-aging, prevenind imbatranirea celulelor si a tesuturilor in general, si a tenului in special
 • imbunatateste circulatia sanguina periferica
 • ajuta la eliminarea mai facila a toxinelor prin stimularea circulatiei limfatice la nivel intracelular
 • are efectul unei liposuctii, dar fara a fi nevoie de operatie sau laparoscopie
 • actioneaza impotriva retentiei de lichide in tesuturi
 • este complet nedureroasa
 • 3 in 1 adica reuneste trei tehnici diferite intr-un singur aparat

Orice tratament Eximia presupune si o etapa de diagnoza, pentru a stabili particularitatile fiecarui individ. Apoi, in functie de necesitatile fiecarei persoane se pot face mai multe tipuri de tratament cum ar fi:

 • tratamente corporale in zonele afectate si stabilite prin diagnoza, in unele folosindu-se si electroporatia si endoliftul, in care se urmareste remodelarea corporala (slabire, liftingul sanilor, distrugerea celulitei)
 • tratamente faciale in care se urmareste liftingul

Sedintele de tratament cu aparatul Eximia pot sa dureze o ora si 45 de minute, daca se are in vedere toate zonele, sau 45 de minute, daca se face tratament numai pe coapse si abdomen.

La alegere se pot face tratamente numai cu endolift, sau si ultraporatie si endolift. Pentru rezultate constante si durabile este recomandabil sa faceti mai multe sedinte cu aparatul Eximia.

Cele trei tehnici, sau mai bine spus terapii, care sunt utilizate in aparatul Eximia sunt: ultrasunet cavitational, electroporatie si endolift. Dar, sa le luam pe rand.

Ultrasunet cavitational

In 1998 Silberg a fost primul care a propus posibilitatea folosirii ultrasunetelor de suprafata ca o extindere a lipectomiilor si liposuctiilor. Aceasta tehnica a fost denumita External Ultrasound Assisted Liposuction.

Cand undele acustice (inclusiv ultrasunetele) trec printr-un mediu lichid ia nastere un efect fizic care se numeste cavitatie. In practica, s-a observat ca daca undele care strabat lichidul au suficienta putere, atunci se formeaza bule de vapori, care cresc rapid si apoi fac implozie. La inceput se creaza o presiune negativa, datorata expansiunii bulei, apoi o presiune pozitiva, datorita imploziei bulei si aceste fenomene au ca efect crearea unei cavitati gazoase. De aici si denumirea de ultrasunet cavitational.

Apoi, s-a observat ca folosirea ultrasunetelor este mai eficienta, daca este aplicata  concomitent cu curenti de slaba intensitate, cu semnal triunghiular. Aceasta abordare sinergica se numeste ultraporatie si este folosita in Eximia. Italienii care au construit aparatul Eximia denumesc aceasta metoda UltraPorazione Cavitationale A Potenza Attenuata.

S-a observat ca efectul ultraporatiei era vatamarea membranei celulelor adipoase, slabirea legaturilor hidrostatice dintre adipocite si eliberarea lor din reteaua de fibre de colagen. Altfel spus, celulele adipoase putea fi distruse si mobilizate de la distanta. Adancimea maxima de penetrare a unui aparat Eximia este de 4-10 cm.

eximia-aparat

 

Electroporatie (electroporation)

Electroporatia mai este denumita si mezoterapia fara ace si este metoda prin care se pot introduce substante active in profunzimea unor tesuturi. Substantele active sunt selectate pentru a ajuta remodelarea corporala prin actiunea lor directa asupra celulelor. Pentru introducerea acestor substante in adancul tesuturilor se foloseste un curent electric, de o anumita intensitate, tensiune si frecventa, care influenteaza permeabilitatea membranelor celulelor. In acest fel, se creaza mici canale, canalicule de nivel molecular, prin care substantele active vor ajunge in interiorul tesutului.

Avantajul electroporatiei si al aparatului Eximia fata de injectarea substantelor active este caracterul non-invaziv si absorbtia mult mai buna si mai rapida, uniforma, in masa de tesut.

Mai trebuie spus ca Eximia ajuta la introducerea in testut a unor substante a caror molecula ar fi fost prea mare ca sa intre in piele in mod natural.

Endolift (MECA) Eximia

Endoliftul este o metoda inovativa in domeniul masajului vacumatic si a endermologiei si se bazeaza  pe un masaj endodermal efectuat in patru faze, care se repeta constant si continuu cu o frecventa si cu o putere ajutabila si controlata de un computer. Metoda se mai numeste si Masaj Endoconjunctival Cuatrifazic de Aspiratie (MECA). In plus, aparatul Eximia contine niste magneti in forma de role care atrage fierul din componenta hemoglobinei, influentand oxigenarea.

Endoliftul din aparatul Eximia actioneaza prin doua tipuri diferite: cu lumina albastra – la suprafata, cu actiune puternica de drenare, sau cu lumina rosie – in profunzime, cu actiune de modelare.

Principalele efecte benefice ale endoliftului sunt: o mai buna oxigenarea a tesuturilor, revitalizarea vascularizatiei din tesuturi, ajuta pielea sa redevina elastica si ferma, imbunatatirea circulatiei limfatice la nivel intracelular si in capilarele limfatice.

Aparatul Eximia permite aplicarea doar a endoliftului fara tehnica de ultraporatie si invers, adica este posibil tratamentul doar cu ultraporatie. Bineinteles, ca eficienta maxima se obtine cand aparatul este utilizat cu ambele tehnici si ultraporatie si endolift.

Din pacate, nu exista pe piata suficiente studii clinice despre Eximia. Daca sunteti interesat de un studiu clinic care arata eficienta aparatului Eximia gasiti aici. Daca doriti sa vedeti alte studii care confirma metoda ultrasunetului cavitational gasiti aici si aici. Si avem un exemplu din salonul nostru Eximia.

tratament cu aparatul eximia

Tratament Eximia Bucuresti – aici veti gasi si alte metode de slabire si combatere a celulitei.